Baba Ocağı dizisinde oynayan Ceren Hindistan, daha önce kısa süren bir iki dizide yer almasına karşın bu dizinin kendisi için büyük bir şans olduğunu söyledi.
Star TV'de yayınlanan Baba Ocağı dizisinde rol alan Ceren Hindistan, 1989 doğumlu ve Miss Turkey 2007 yarışmasına katılıp, 22 finalistten birisi olmuştu. İlk 10'a kalmasına karşın derece alamayan Hindistan, yarışmanın ardından kendisine gelen teklifi değerlendirdiğini söyledi.
Milliyet Televizyon'un sorularını yanıtlayan Ceren Hindistan, Miss Turkey Komite Başkanı Can Sandıkçıoğlu ve Abdullah Oğuz'un ortaklaşa kurdukları Acans'ın ilk oyuncusu olduğunu anlattı.
Ceren Hindistan, "Bana oyunculuk dersleri ahdırdılar. Çok yetersiz olduğum için oyunculuk workshoq'larına katıldım. Sonutça hala daha yetersizim. İlk olarak Fox TV'de Rafet El roman'ın başrol oynadığı 'Senin Uğruna' isimli diziden teklif aldım. Evin kızı 'Serpil'i oynuyordum ama reytinglerden dolayı dizi devam edemedi" diye konuştu.
Star TV'de ekrana gelen Seda Sayan ve Tamer Karadağlı'nın başrolünü oynadığı 'Fedeai' dizisinden teklif geldiğini ifade eden Ceren, ancak o dizinin de kısa sürmediğini daha sonra Baba Ocağı'nın kadrosuna katıldığını belirtti.
"Burası benim için hem iş, hem de ailem gibi oldu. Ben bir servet ödesem böyle bir kadronun hepsini bir araya toplayamazdım. Benim için büyük bir şans" diyerek Baba Ocağı dizisinin kariyerine önemli bir katkı yapacağını ifade etti.